ACB : Ετοιμάζονται για απεργία οι παίκτες

ACB : Ετοιμάζονται για απεργία οι παίκτες

Η ACB και η Ένωση παικτών δεν συμφώνησαν για την ανανέωση της συλλογικής τους σύμβασης και ο κίνδυνος απεργίας των Ισπανών παικτών είναι πιο ορατός από ποτέ.

Άκαρπη ήταν η πολύωρη συνάντηση της ACB και της Ένωσης παικτών που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (8/2) με κύριο θέμα την ανανέωση της συλλογικής τους σύμβασης.

Το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν γεφυρώθηκε και έτσι οι παίκτες απειλούν με απεργία στις 14 Φεβρουαρίου, μια ημέρα δηλαδή πριν ξεκινήσει το Copa del Rey!

«Δεν συμφωνήσαμε. Θα ασκήσουμε το δικαίωμά μας να απεργήσουμε», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης παικτών, Αλφόνσο Ρέγιες, ενώ από την πλευρά της η γενική γραμματέας της ACB, Εστέρ Κιεραλτό, τόνισε πως:

«Δυστυχώς σταματήσαμε τις διαπραγματεύσεις παρά τις προσπάθειες που κάναμε για ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της Ένωσης. Δεν ήταν εφικτό να συμφωνήσουμε… Είμαστε ανοικτοί στο να συναντηθούμε εκ νέου. Ελπίζω να σκεφτούν ξανά την απόφασή τους για να απεργήσουν. Ελπίζουμε πως αυτή η διαφορά με την Ένωση δεν θα χαλάσει μια τόσο ωραία διοργάνωση, όσο το Copa del Rey».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ