Γιασικεβίτσιους : «Θέλω να κερδίσω το Copa del Rey, αλλά είναι πολύ μακριά ακόμα»

Γιασικεβίτσιους : «Θέλω να κερδίσω το Copa del Rey, αλλά είναι πολύ μακριά ακόμα»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για την αναμέτρηση με την Ουνικάχα Μάλαγα

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει αύριο (12/2) την Ουνικάχα Μάλαγα για τα προημιτελικά Copa Del Rey, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να μιλάει για τη μάχη της ομάδας του.

Ο κόουτς των Μπλαουγκράνα δήλωσε πως η διοργάνωση είναι ένα… σπριντ 40 λεπτών, υπογραμμίζοντας πως θέλει πολύ να κερδίσει το Κύπελλο.

«Το Copa del Rey είναι μια συγκεκριμένη διοργάνωση, ένα σπριντ 40 λεπτών και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό. Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα, αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο το παιχνίδι με την Ουνικάχα και είναι αδύνατο να κοιτάξουμε κάτι παραπάνω.

Θα έχουμε το σύνηθες ροτέισιον για να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τα 40 λεπτά του αγώνα. Δεν μπορείς να κρατάς εκτός παίκτες ή να σκέφτεσαι το αύριο. Για μένα το να κερδίσω αυτό το Κύπελλο θα σημαίνει πολλά, αλλά τώρα είναι δύσκολο να μιλήσω γι αυτό. Αν και μοιάζει βαρετό, θα επαναλάβω πως το να κερδίσω αυτό το τουρνουά είναι πολύ μακριά ακόμα.

Η ομάδα βελτιώνεται και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Έχω δει το παιχνίδι που είχαμε με την Μάλαγα την δεύτερη αγωνιστική και έχουμε βελτιωθεί. Πρέπει να πάμε με αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι, αν δεν είμαστε στο 100% θα είναι δύσκολα για εμάς, κάτι που καταλάβαμε και κόντρα στην Εφές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ