Ομπράντοβιτς – Αταμάν : Συνέχεια στην κόντρα τους

Ομπράντοβιτς – Αταμάν : Συνέχεια στην κόντρα τους

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το Κύπελλο, οι δύο άνδρες μίλησαν εκ νέου για το θέμα που προέκυψε με το χαστούκι του Ομπράντοβιτς στον Μαχμούτογλου και το οποίο είχε καυτηριάσει ο Αταμάν.

Νέο «επεισόδιο» είχαμε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό, ανάμεσα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Εργκίν Αταμάν. Η «φωτιά» στις σχέσεις του τεχνικού της Φενέρ και του αντίστοιχου της Εφές, είχε ανάψει από το συμβάν με το χαστούκι του Ζοτς στον Μέλι Μαχμούτογλου προ ολίγων ημέρων κατά τη διάρκεια εντός τάιμ άουτ.

Για το περιστατικό είχε πάρει θέση ο Αταμάν, που είχε εκφράσει την δυσαρέσκειά του για την χειρονομία του Σέρβου κόουτς.

«Ο παίκτης που δέχθηκε αυτή την πράξη (σ.σ. το χαστούκι) είναι αρχηγός της Εθνικής ομάδας. Ο πατέρας του αντέδρασε στο facebook. Ο μάνατζερ του με πήρε και μου είπε: «Ο Μελίχ θέλει να φύγει από την Φενέρμπαχτσε. Θα τον πάρεις στην Εφες;». Φυσικά του είπα όχι, αλλά αν μείνει ελεύθερος, θα το σκεφτώ. Υπάρχει ένα περιστατικό, αλλά προσπαθούν να το καλύψουν. Τι θα γινόταν αν έκανα εγώ κάτι τέτοιο. Λυπάμαι. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει το ότι ο Ομπράντοβιτς είναι νούμερο 1 στην Ευρώπη. Ωστόσο, πιστεύω πως οι κανόνες πρέπει να είναι ίδιοι. Εγώ είχα πληρώσει ακριβά το λάθος μου (σ.σ. είχε χαστουκίσει τον Γκοκτούρκ Ουράλ στη Γαλατάσαραϊ). Έλαβα τη βαρύτερη χρηματικοί ποινή στην ιστορία της ομοσπονδίας. Η ενέργεια του Ομπράντοβιτς έγινε δημόσια, αλλά δεν υπήρχε ευαισθησία από τους ανθρώπους του αθλητισμού. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα μόνο όταν ο Εργκίν Αταμάν κάνει κάτι τέτοιο; Εγώ είμαι ένας προπονητής που μεγάλωσε εδώ. Φυσικά, οι πόρτες μας είναι ανοικτές, σεβόμαστε τους φιλοξενούμενούς μας. Ωστόσο, η φιλοξενία έχει όριο» είχες δηλώσει τότε ο Αταμάν.

Αυτή τη φορά οι δύο προπονητές βρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου για το Κύπελλο Τουρκίας, με τον Ομπράντοβιτς να σημειώνει: «Θα μιλήσουμε στο παρκέ. Ελπίζω πως η ομάδα μου θα είναι έτοιμη για να κάνει το καλύτερο. Δεν είμαι μέρος της όλης κατάστασης. Προπονώ παίκτες εδώ και 26 χρόνια σε όλη την Ευρώπη. Έχω δείξει σε όλους σεβασμό και θα συνεχίσω να το κάνω. Αλλά όταν κάποιος δεν με σέβεται, δεν θα τον σεβαστώ ούτε εγώ. Για μένα, το θέμα αυτό έχει τελειώσει».

Από την πλευρά του ο Αταμάν σχολίασε: «Είπα τη γνώμη μου επί του θέματος στην Συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού. Ο προπονητής της Φενέρ είχε πει “ουδέν σχόλιον” και το ίδιο θα πω κι εγώ τώρα».

Πάντως τους ισχυρισμούς του τεχνικού της Εφές είχε διαψεύσει ο Μαχμούτογλου, τονίζοντας οτι το περιστατικό έχει λήξει, οτι οι σχέσεις του με τον Ζοτς είναι πολύ καλές και πως δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Φενέρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ