Εγχειρίστηκε στην Πολωνία ο Νίκος Παππάς (pic)

Εγχειρίστηκε στην Πολωνία ο Νίκος Παππάς (pic)

O Έλληνας γκαρντ θα επιστρέψει τη Δευτέρα στην Αθήνα και η αποκατάσταση του θα διαρκέσει για πέντε μήνες.

Σε επέμβαση αποκατάστασης του αχίλλειου τένοντα υποβλήθηκε το Σάββατο ο Νίκος Παππάς. Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας χειρουργήθηκε από τους Πολωνούς ορθοπεδικούς Πιοτρ Προζούνσκι και Ματσέι Σιανκόβσκι, στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Ζάρι.

Ο Προζούνσκι εξήγησε ότι χρησιμοποίησαν στην επέμβαση στον Παππά μία μέθοδο με μικρές τομές. «Ο Νίκος θα πάρει εξιτήριο σήμερα, θα μείνει σε ακινησία μερικές εβδομάδες και θα αρχίσει την αποθεραπεία του» ανέφερε ο Πολωνός ορθοπεδικός.

Ο εκτιμώμενος χρόνος απουσίας του Νίκου Παππά από τα παρκέ προσδιορίζεται στους πέντε μήνες. Ωστόσο, ο 31χρονος άσος δεν θα μείνει στην Πολωνία, αφού τη Δευτέρα θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Το διοικητικό στέλεχος της Ζιελόνα Γκόρα, Γιανούς Γιαζίνσκι μίλησε για τη συμφωνία που σύναψε με τον Παππά μετά τον τραυματισμό του.

«Είμαι χαρούμενος που η εγχείρηση στο νοσοκομείο του Ζάρι στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και θα βοηθήσουμε τον παίκτη όσο μπορούμε περισσότερο. Είμαι χαρούμενος που καταλήξαμε και σε έναν συμβιβασμό με τον Παππά, τον ευχαριστούμε γιατί αυτός και ο ατζέντης του έδειξαν διαλλακτικότητα στο ζήτημα του συμβολαίου. Εύχομαι τα καλύτερα στον Νίκο και να τον ξαναδούμε του χρόνου στο παρκέ» ήταν τα λόγια του Γιαζίνσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ