Γκραν Κανάρια – Μπαρτσελόνα 74-87

Γκραν Κανάρια – Μπαρτσελόνα 74-87

Με κορυφαίους τους Ερτέλ, Κλαβέρ και Χάνγκα, η Μπαρτσελόνα νίκησε την Γκραν Κανάρια 87-74 στο τελευταίο ζευγάρι του Final 8 και πλέον θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Copa Del Rey.

Μεγάλη επιτυχία για την παραπαίουσα στην Euroleague, Μπαρτσελόνα. Η Καταλανοί υπό τις οδηγίες του Σβέτισλαβ Πέσιτς, φαίνεται να… συμμαζεύονται σαν ομάδα. Αυτό τουλάχιστον έδειξαν στο τελευταίο ζευγάρι του Final 8, όπου επικράτησαν της Γκραν Κανάρια με 87-74 και θα αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα μπασκετικό clasico, στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι Νησιώτες ήταν ανταγωνιστικοί για ένα ημίχρονο, όπου το σφύριγμα της ανάπαυλας του ημιχρόνου τους βρήκε μπροστά με βραχεία κεφαλή (43-41). Το τρίτο δεκάλεπτο όμως ήταν βαμμένο μπλαουγκράνα και με ένα εκπληκτικό επί μέρους 27-13, η Μπαρτσελόνα πήρε μια διαφορά ασφαλείας που κατάφερε να διαφυλάξει μέχρι το τελικό 87-74.

Μαέστρος για τη Μπαρτσελόνα ο Ερτέλ με 13 πόντους και 14 ασίστ, ενώ από κοντά σε απόδοση ακολούθησαν οι Χανγκά, Κλαβέρ και Οριόλα. Για τους ηττημένου ο Έρικσον βομβάρδιζε από τα 6.75μ, (25π με 6/8 τρίποντα), αλλά ήταν απελπιστικά μόνος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ