Στη Λιμόζ ο Μπρούνο Καμπόκλο (pic)

Στη Λιμόζ ο Μπρούνο Καμπόκλο (pic)

Η Λιμόζ προχώρησε στην απόκτηση του πρώην NBAer Μπρούνο Καμπόκλο, προσθέτοντας έναν πολύ καλό παίκτη στη γραμμή των ψηλών του.

Ο Μπρούνο Καμπόκλο έμεινε ελεύθερος από τους Χιούστον Ρόκετς, μετά το ξεκαθάρισμα που κάνουν οι Τεξανοί στο ρόστερ τους τη φετινή σεζόν και δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτός θα είναι η γαλλική Λιμόζ που κινήθηκε γρήγορα και κατάφερε να κλείσει τον Βραζιλιάνο φόργουορντ, προσθέτοντας στο ρόστερ της μια πάρα πολύ καλή λύση στη γραμμή των ψηλών.

Ο 25χρονος παίκτης πηγαίνει στη Λιμόζ, με σκοπό να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στη φροντ λάιν, μετά τον τραυματισμό του Ρομέο Τράβις ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τον επόμενο έναν μήνα.

Ο Καμπόκλο έγινε γνωστός στα μέρη μας, από την εξαιρετική εμφάνιση που είχε πραγματοποιήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 με τη φανέλα της Βραζιλίας κόντρα στην Ελλάδα.

Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε πάνω από 100 αγώνες στο ΝΒΑ, με τις φανέλες των Ράπτορς, Κινγκς, Γκρίζλις και Ρόκετς, ενώ φέτος μέτρησε μόλις 6 συμμετοχές με τις «ρουκέτες» έχοντας 2.8 πόντους και 2.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ