«Συμφώνησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Βενσάν Πουαριέ» (pic)

«Συμφώνησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Βενσάν Πουαριέ» (pic)

Ο Βενσάν Πουαριέ ο οποίος είχε γραφτεί πως ενδιέφερε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Βενσάν Πουαριέ, με τον Γάλλο να έρχεται σε συμφωνία με τη «Βασίλισσα» ώστε να επιστρέψει και πάλι στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι, ο Πουαριέ θα μετακομίσει άμεσα στη Μαδρίτη για να παίξει φέτος, αλλά και τα επόμενα τρία χρόνια με τους «μερένχες». Χωρίς όμως να έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Euroleague της φετινής περιόδου.

Όπως αναφέρει ο Αντρεάνι, ο Γάλλος απέρριψε την πρόταση που του είχε καταθέσει η Αναντολού Εφές καθώς όπως φαίνεται ήθελε να αγωνιστεί άμεσα, ενώ οι Τούρκοι τον ήθελαν για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Θυμίζουμε ότι ο 27χρονος σέντερ είχε αναφερθεί στα ρεπορτάζ τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού, ως μία αρκετά δύσκολη λύση, που τελικά όμως δεν προχώρησε καθώς ο Πουαριέ θα φορά τη φανέλα της Ρεάλ.

Ο Γάλλος μας συστήθηκε τη διετία 2017-19 με τη Μπασκόνια, και στη συνέχεια αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του πηγαίνοντας στο ΝΒΑ και τους Σέλτικς, χωρίς όμως να βρει πολύ χρόνο συμμετοχής. Ακολούθησαν οι Σίξερς, οι οποίοι τον αντάλλαξαν στους Νικς που με τη σειρά τους τον αποδέσμευσαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ