Μπράουν : «Όταν έφυγε ο Κάτας ήταν σαν να έχασα έναν δικό μου άνθρωπο»

Μπράουν : «Όταν έφυγε ο Κάτας ήταν σαν να έχασα έναν δικό μου άνθρωπο»

Ο Τζέι Κόβαν Μπράουν σε δηλώσεις του μίλησε για τη φετινή σεζόν της Χάποελ Ιερουσαλήμ, τονίζοντας πως όταν έφυγε ο Όντετ Κάτας από την ομάδα, ένιωσε σαν να έχασε ένα μέλος από την οικογένειά του.

Ο Τζέι Κόβαν Μπράουν παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο του Ισραήλ, στην οποία μίλησε για τη φετινή σεζόν της ομάδας του και μεταξύ άλλων στάθηκε ιδιαίτερα στην αποχώρηση του Όντετ Κάτας.

Ο Ισραηλινός προπονητής αποχώρησε από τη Χάποελ για να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, με τον Μπράουν να δηλώνει πως κατέρρευσαν τα πάντα όταν αποχώρησε από την ομάδα, τονίζοντας πως ο ίδιος ένιωθε σαν να είχε χάσει ένα δικό του άνθρωπο.

«Όταν έφυγε ο Κάτας τα πάντα κατέρρευσαν στην ομάδα. Τη στιγμή που έμαθα ότι θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ένιωσα να έφυγε ένα μέλος της οικογένειάς μου. Σαν να πέθανε ένας δικός μου άνθρωπος. Κάτι το οποίο δεν μπορείς να ξεπεράσεις. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από τη συνήθεια.

Μας ήξερε, τον ξέραμε καλά και ήταν πολύ λυπηρό που έφυγε από την ομάδα. Για παράδειγμα, πέρυσι, δεν είχαμε πολλές ήττες, αλλά όταν χάναμε ο Όντεντ ήταν εκεί για να μας επαναφέρει. Να τονώσει την ψυχολογία μας. Ήξερε πώς να το κάνει. Υπήρχε χιούμορ και μια υγιής ατμόσφαιρα», δήλωσε στην ιστοσελίδα «sport5.co.il».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ