Ολλανδία: Οπαδοί των Τβέντε, Ναϊμένγκε και Φιτέσε ετοιμάζουν κοινή πορεία κατά του lockdown

Ολλανδία: Οπαδοί των Τβέντε, Ναϊμένγκε και Φιτέσε ετοιμάζουν κοινή πορεία κατά του lockdown

Στην πόλη Αρνέμ της Ολλανδίας έχει δημιουργηθεί φόβος για μεγάλη σύρραξη, καθώς οπαδοί των Τβέντεν, Ναϊμένγκεν και Φιτέσε ετοιμάζουν κοινή διαδήλωση κατά του lockdown.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μπαίνει η πόλη του Άρνεμ στην Ολλανδία, μετά τον φόβο που έχει προκληθεί για μεγάλη σύρραξη σε διαδήλωση κατά του lockdown.

Αναλυτικότερα, οργανωμένοι οπαδοί των Τβέντε, Ναϊμένγκεν και Φιτέσε σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν κοινή πορεία – η οποία οργανώθηκε μέσω social media- κατά των μέτρων που έχουν θεσμοθετηθεί για την πρόληψη κατά του COVID-19. Οι ανησυχίες του δημάρχου επεκτείνονται στο γεγονός πως οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι έχουν βρεθεί σε παρόμοιες διαδηλώσεις, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα.

«Το δικαίωμα του να διαμαρτύρεσαι είναι πολύ σημαντικό. Ωστόσο, τα σημάδια που μας δείχνουν ότι στην πόλη αναμένονται να γίνουν σοβαρά επεισόδια, δεν μας επιτρέπουν να το διακινδυνεύσουμε. Δεν πρόκειται να επιτρέψω οικογένειες με παιδιά και άνθρωποι που βγήκαν μία βόλτα στο πάρκο, να μετατραπούν σε ταραξίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος του Αρνέμ, Αχμέντ Μαρκούτς. Στην συγκεκριμένη περιοχή το όριο για δημόσιες διαμαρτυρίες είναι 500 άτομα, τηρώντας παράλληλα τις απαραίτητες αποστάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ