Ισραήλ: Σε καταφύγιο Σφαιρόπουλος και Μακάμπι λόγω βομβιστικών επιθέσεων

Ισραήλ: Σε καταφύγιο Σφαιρόπουλος και Μακάμπι λόγω βομβιστικών επιθέσεων

Οι βομβιστικές επιθέσεις που έλαβαν χώρα στο Ισραήλ ανάγκασαν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να πάει σε καταφύγιο ώστε να προστατευθεί.

Σειρήνες συναγερμού ήχησαν απόψε στην περιοχή του Τελ Αβίβ και στο κεντρικό Ισραήλ, ενώ ακούγονταν εκρήξεις μετά από επίθεση με ρουκέτες που έχει ως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής να τραυματιστούν πέντε άτομα, ανάμεσά τους κι ένα παιδί πέντε ετών, και να βρει τραγικό θάνατο μία γυναίκα.

Η οργάνωση Ισλαμικός Τζιχάντ προειδοποίησε ότι θα εκτοξεύσει ρουκέτες εναντίον του Τελ Αβίβ στις 21.00 απόψε σε αντίποινα για την κατάρρευση ενός 13όροφου κτιρίου στη Γάζα, λίγο νωρίτερα σήμερα.

Φυσικά από όλα αυτά τα γεγονότα δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί και ο αθλητισμός και δη η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία μεταφέρθηκε σε καταφύγιο με σκοπό να προστατευθούν από τις επιθέσεις.

Ωστόσο ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου δεν ήταν ο μόνος Έλληνας που βρέθηκε εν μέσω μιας τέτοιας κατάστασης. Συγκεκριμένα, ο μεγαλύτερος όγκος των βομβών έπεσε στην περιοχή της Χολόν όπου ζει και προπονεί την τοπική Μακάμπι ο Στέφανος Δέδας.

Η νύχτα αναμένεται μεγάλη για το Ισραήλ και όλοι περιμένουν με κομμένη την ανάσα όλο αυτό αυτό να πάρει γρήγορα ένα τέλος και να επανέλθει η κανονικότητα στην περιοχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ