Γκασόλ: «Αυτό ίσως είναι το τελευταίο μου ματς με τη Μπαρτσελόνα»

Γκασόλ: «Αυτό ίσως είναι το τελευταίο μου ματς με τη Μπαρτσελόνα»

Ο Πάου Γκασόλ σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως το αποψινό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ίσως είναι το τελευταίο του με τους «μπλαουγκράνα».

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει απόψε (15/6, 23:00) τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο των τελικών του ισπανικού πρωταθλήματος, με τους «μπλαουγκράνα» να θέλουν τη νίκη για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Αυτό ίσως είναι και το τελευταίο παιχνίδι του Πάου Γκασόλ με τους Καταλανούς, όπως ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε όσον αφορά το μέλλον του.

«Αυτό, μπορεί να είναι και το τελευταίο μου παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Για αρκετά χρόνια σκεφτόμουν ότι το τελευταίο μου παιχνίδι θα ήταν πριν από καιρό, εξαιτίας των τραυματισμών. Αυτές οι σκέψεις έχουν περάσει από το μυαλό μου. Προσπαθώ να προσεγγίζω το κάθε παιχνίδι, σαν να είναι το τελευταίο μου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως ο Ισπανός επέστρεψε στη Βαρκελώνη στα μέσα της σεζόν, έπειτα από 20 χρόνια, φτάνοντας μέχρι τον τελικό της Euroleague, όπου η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ηττήθηκε από την Εφές.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι και το αντίο του στην ενεργό δράση, αφού όλα δείχνουν πως ο Γκασόλ θα δώσει μια τελευταία «παράσταση» με τους «φούριας ρόχας» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την τεράστια καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ