«Προς Ούνικς ο Μπόλντγουιν» (pic)

«Προς Ούνικς ο Μπόλντγουιν» (pic)

Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου και είναι πιθανό να καταλήξει στην Ούνικς Καζάν.

Ο Γουέιντ Μπόλντγουιν μπορεί να μην έπιασε στον Ολυμπιακό, αλλά οι εμφανίσεις του με τα χρώματα της Μπάγερν Μονάχου ήταν εξαιρετικές και χωρίς αμφιβολία ήταν μία από τις αποκαλύψεις της περσινής Euroleague.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν από τους πρωταγωνιστές της γερμανικής ομάδας και ανέβασε στα… ύψη τις μετοχές του στο μπασκετικό χρηματιστήριο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό τις τελευταίες ώρες, ο Γουέιντ Μπόλντγουιν είναι πιθανό να αποχωρήσει από τους Βαυαρούς και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρωσία με τη φανέλα της Ούνικς Καζάν. Της πρώην ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη, που πλέον έχει αναλάβει τα ηνία του Παναθηναϊκού.

Οι Ρώσοι στρώνουν κόκκινο… χαλί στον πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού και θέλουν να χτίσουν γύρω του μια δυνατή ομάδα, που θα είναι ανταγωνιστική απέναντι στα ευρωπαϊκά μεγαθήρια. Υπενθυμίζουμε ότι η Ούνικς πέρσι έπαιξε στον τελικό του Eurocup και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Euroleague.

Δείτε το σχετικό… τιτίβισμα για τον Γουέιντ Μπόλντγουιν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ