Επέστρεψε στην Μπανταλόνα ο Μπράντον Πολ (pic, vid)

Επέστρεψε στην Μπανταλόνα ο Μπράντον Πολ (pic, vid)

Ο Μπράντον Πολ επέστρεψε στην Ισπανία και την Μπανταλόνα μετά από πέντε χρόνια.

Επιστροφή σε γνωστά λημέρια για τον Μπράντον Πολ, με τον Αμερικανό φόργουορντ να γυρίζει, μετά από μια πενταετία, στην Μπανταλόνα.

Στη πρώτη του θητεία στην «Πένια», τη σεζόν 2015-16, είχε 13,2 πόντους και 2,7 ριμπάουντ σε 33 αγώνες, αριθμοί που του άνοιξαν το δρόμο για την πρώτη του συμμετοχή σε ομάδα Euroleague και συγκεκριμένα στην Αναντολού Εφές.

Η καριέρα του Πολ είχε ξεκινήσει από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις, αλλά δεν κατάφερε να γίνει ποτέ ντραφτ στο ΝΒΑ και έτσι πήρε το δρόμο της Ευρώπης.

Ο 30χρονος πρώην ΝΒΑερ είναι γνώριμος και στο ελληνικό κοινό, καθώς τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Σε 27 αγώνες Ευρωλίγκας μέτρησε 8,6 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ, έχοντας 42,9% στα δίποντα και 38,1% στα τρίποντα.

Οι ερυθρόλευκοι τον είχαν αποκτήσει μετά το πέρασμά του από το ΝΒΑ και τους Σαν Αντόνιο Σπερς, εκεί όπου σε 60 συμμετοχές, είχε μόλις 2,4 πόντους.

Τελευταίοι του σταθμοί πριν την επιστροφή του στην Ισπανία, ήταν η κινέζικη Ζέιγιανγκ Γκόλντεν Μπουλς και η Αδελαϊδα 36ερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ