Γουόναμεϊκερ: Στα ραντάρ των Παρτίζαν και Βίρτους

Γουόναμεϊκερ: Στα ραντάρ των Παρτίζαν και Βίρτους

Παρτίζαν και Βίρτους Μπολόνια δε σταματούν να ψάχνονται για ενίσχυση. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα αμφότερες εξετάζουν την περίπτωση του Μπραντ Γουόναμεϊκερ.

Παρτίζαν και Βίρτους Μπολόνια συνεχίζουν να χτίζουν τα ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν. Προς αυτήν την κατεύθυνση παραμένουν ενεργές για την περίπτωση του Μπραντ Γουόναεϊκερ σύμφωνα με δημοσιεύματα της Gazzetta Dello Sport.

Ο έμπειρος γκαρντ με παραστάσεις από Ευρώπη και NBA,είναι μια πολύ ποιοτική λύση που μπορεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα και τη δημιουργία, παράλληλα με το πάντα αναγκαίο βάθος στον πάγκο.

Το όνομά του αποκτά μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστούμε τις έως τώρα κινήσεις των δύο συλλόγων που θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στην Ευρωλίγκα μέσω του Eurocup. Οι Σέρβοι με τον Ομπράντοβιτς στον πάγκο έχουν ανακοινώσειτους Πάντερ, ΛεΝτέι και Κούρουκς.

Οι Ιταλοί του Σέρτζιο Σκαριόλ από την πλευρά τους κράτησαν τους Τεόντοσιτς και Βινς Χάντερ, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία κι απέκτησαν τον Κέβιν Χέρβι.

Η ίδια πηγή πάντως αναφέρει πως ο Γουόναμεϊκερ έχει ως πρώτη προοτεραιότητά του το ΝΒΑ και θα ψάξει τις επιλογές του στην καλύτερη λίγκα του κόσμου στην οποία βρίσκεται από το 2018. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οποιαδήποτε εξέλιξη στην περίπτωση του θα υπάρξει από τα μέσα, ίσως και τα τέλη Αυγούστου.

Τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε σε Γουόριορς και Χόρνετς σημειώνοντας 5.5 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ