Μάλαγα – Ανακοίνωσε πρώην πρωταθλητή NBA (pic)

Μάλαγα – Ανακοίνωσε πρώην πρωταθλητή NBA (pic)

Η Μάλαγα του Φώτη Κατσικάρη κατάφερε να κάνει δικό της τον, δύο φορές πρωταθλητή NBA, Νόρις Κόουλ κι ανακοίνωσε την απόκτηση του με ανάρτηση στο Twitter.

Σε μια σππουδαία μεταγραφή, για την ενίσχυση της περιφέρειάς της, προχώρησε η Μάλαγα του Φώτη Κατσικάρη, ανακοινώνοντας τον Νόρις Κόουλ, δις πρωταθλητή NBA, με συνεχόμενες μάλιστα κατακτήσεις, το 2012 και το 2013, ως μέλος των «Big 3» εκείνων των Μαϊάμι Χιτ στουε οποίους συνυπήρχαν οι Λεμπρόν Τζέιμς, Ντουέιν Γουέιντ και Κρις Μπος.

Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ έχει περάσει τα τελευταία χρόνια σε αρκετές ομάδες στην Ευρώπη, με θητείες σε Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μπούντουσνοστ, Αβελίνο, Μονακό και Βιλερμπάν. Η Ουνικάχα τον ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο Twitter γράφοντας:

«Νόρις Κόουλ ταλέντο για τη Μάλαγα.

Ο Νόρις Κόουλ έρχεται στην Ουνικάχα. Ο 32χρονος γκαρντ με ύψος 1.88 μ. ενσωματώνεται στην ομάδα για να ολοκληρώσει την κατεύθυνση που θέλει να δώσει στο παιχνίδι ο Φώτης Κατσικάρης. Προερχόμενος από τη γαλλική Βιλερμπάν έχει μακρά εμπειρία στο NBA, αλλά και στην Ευρώπη. Ανάμεσα στους τίτλους που έχει καταφέρει να κατακτήσει στη διάρκεια της καριέρας του, έχει δύο πρωταθλήματα NBA με τους Μαϊάμι Χιτ.»

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του ισπανικού συλλόγου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ