Ο Ομπράντοβιτς παίρνει νεαρό Σέρβο σέντερ στην Παρτιζάν

Ο Ομπράντοβιτς παίρνει νεαρό Σέρβο σέντερ στην Παρτιζάν

Τον Σλάβισα Κοπρίβιτσα που αγωνιζόταν στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα θα πάρει ο Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέστρεψε στην Παρτιζάν και θέλει να κάνει μεγάλα πράγματα την νέα σεζόν. Ήδη οι βλέψεις του έχουν φανερωθεί μέσα από τις μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα η ομάδα του Βελιγραδίου, με το ρόστερ να διαθέτει παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου.

Πάντερ, ΛεΝτέι και Κούρουκς είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που ξεχωρίζουν στην λίστα, ενώ υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα που συνδέουν την Παρτιζάν και με τον Κέβιν Πάνγκος.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κοιτάει και για παίκτες οι οποίοι δεν θα έρθουν για να κάνουν την διαφορά, αλλά που μπορούν μέσα από δουλειά και προσήλωση στο πλάνο να παίξουν σημαντικό ρόλο την επόμενη σεζόν.

Ένας από αυτούς είναι και ο νεαρός Σέρβος σέντερ, Μπάλσα Κοπρίβιτσα, ο οποίος αγωνιζόταν στο NCAA με το Φλόριντα Στέιτ. Στο ντραφτ του 2021 ήταν η επιλογή των Πίστονς στο νούμερο 57, αλλά όπως φαίνεται ο παίκτης θα επιστρέψει στην Ευρώπη για να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ομπράντοβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σέρβος τεχνικός είχε προπονήσει το 1992 και τον πατέρα του αθλητή, Σλάβιτσα, όπου μαζί κατέκτησαν και την Ευρωλίγκα εκείνης της χρονιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ