Ανεπανάληπτος Άγιαξ, διέσυρε με 9-0 την Καμπούρ

Ανεπανάληπτος Άγιαξ, διέσυρε με 9-0 την Καμπούρ

Τρομακτικός Άγιαξ, έκανε «σμπαράλια» την Καμπούρ, ρίχνοντας της... εννιά γκολ στη νίκη με 9-0 για την 5η αγωνιστική της Eredivisie.

Όχι ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά ούτε καν τέσσερα. Εννιά! Ο Άγιαξ δεν κατέβασε ποτέ ταχύτητα απέναντι στην Καμπούρ και τη διέλυσε στο Άμστερνταμ με 9-0 για την 5η αγωνιστική της Eredivisie, δείχνοντας τη δυναμική του, μετά και την τεράστια νίκη με 5-1 απέναντι στην Σπόρτιγνκ Λισαβόνας για τους ομίλους του Champions League.

Η ομάδα του Τεν Χάαγκ έκανε «πάρτι» και κατάφερε να φτάσει σε μία ιστορική νίκη και δεν άφησε κανένα περιθώριο απέναντι στη νεοφώτιστη Καμπούρ που δεν μπόρεσε να αντέξει. Οχτώ διαφορετικοί σκόρερ για τους γηπεδούχους, 21-1 τα γκολ του «Αίαντα» στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια!

Ο Άγιαξ άνοιξε το σκορ στο 16’ με τον Τίμπερ και τρία λεπτά μετά ο Μπερχάους διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του, ενώ οι Μαζραουί και Νέρες διαμόρφωσαν το 4-0 του πρώτου ημιχρόνου. Με το πόδι στο γκάζι μπήκε και στο δεύτερο μέρος ο Άγιαξ, καθώς κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές μέσα σε επτά λεπτά με τους Τάντιτς, Νταραμί και Αλέ, πριν οι Ντανίλο και Νέρες διαμορφώσουν το τελικό 9-0!

Μάλιστα, λίγο πριν από τη λήξη ο Γκράφενμπερχ έφτασε μία ανάσα από το 10ο τέρμα, ωστόσο η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ