Σοκαριστικός τραυματισμός του Γιούντο, πιθανότατα χάνει τη σεζόν (vid)

Σοκαριστικός τραυματισμός του Γιούντο, πιθανότατα χάνει τη σεζόν (vid)

Πολύ άτυχος στάθηκε ο Έκπε Ούντο ο οποίος στη νίκη της Μπολόνια επί της Τορτόνα, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο αφού το πόδι του κόλλησε στο παρκέ

Δεν ξεκινούν καλά τα πράγματα για τη Βίρτους Μπολόνια η οποία ενδέχεται να χάσει τον Έκπε Γιούντο για ολόκληρη τη σεζόν.

Ο Νιγηριανός σέντερ τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι κατά τη διάρκεια του δευτέρου δεκαλέπτου του προημιτελικού του σούπερ καπ μεταξύ Μπολόνια και Τορτόνα.

Κατά την προσπάθεια να παίξει μία άμυνα, το πόδι του Γιούντο κόλλησε στο παρκέ σε ανύποπτη φάση με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο παρκέ και στη συνέχεια να χρειαστεί να αποχωρήσει με φορείο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικές αφού κάνουν λόγο ρήξη τένοντα επιγονατίδας, όπερ και σημαίνει πως αναμένεται να τεθεί εκτός δράσης για όλη τη σεζόν.

Για την ιστορία, η Βίρτους νίκησε 74-66 την Τορτόνα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του σούπερ καπ, όμως αυτό είναι το τελευταίο που απασχολεί τον Σέρτζιο Σκαριόλο ο οποίος φάνηκε ανήσυχος στις δηλώσεις του:

«Το μεγαλύτερο ζήτημα για μας είναι ο τραυματισμός του Γιούντο. Φαίνεται πως είναι πολύ άσχημο κι είμαστε σε κατάσταση σοκ και στεναχωρημένοι. Όλη αυτή η ιστορία με τα αυτοκόλλητα στο παρκέ, λόγω των οποίων πολλές φορές γλιστρούν οι παίκτες, είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτούμε. Είναι ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός για τον παίκτη κι ένα σοβαρότατο πλήγμα για την ομάδα»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ