Ηρακλής – Με Κουζέλογλου στη Βουλγαρία

Ηρακλής – Με Κουζέλογλου στη Βουλγαρία

Κανονικά στην αποστολή του Ηρακλή, για την αναμέτρηση κόντρα στην Ακαντέμικ Πλόβντιβ, θα βρίσκεται ο Γιάννης Κουζέλογλου.

Σε πνεύμα ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup, προσπαθεί να συγκεντρωθεί ο Ηρακλής.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος επιχειρεί να στρέψει την προσοχή των παικτών του στην αναμέτρηση της προσεχούς Τετάρτης (29/9, 19:00), στη Σόφια, με την Ακαντέμικ Πλόβντιβ, αφήνοντας στην άκρη τα εξωαγωνιστικά ζητήματα που απασχολούν την ΚΑΕ.

Ο τεχνικός του «Γηραιού» εκτίμησε πως, για την αρτιότερη προετοιμασία της ομάδας, δεν εξυπηρετεί το φιλικό τεστ που προγραμματίστηκε να δώσει η ομάδα αύριο, στο Αλεξάνδρειο, με τον Αρη, γι’ αυτό και ζητήθηκε -αίτημα που έγινε δεκτό- η ματαίωσή του ματς.

Στα πλάνα του για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup ο Σκουρτόπουλος, όπως όλα δείχνουν, θα συμπεριλάβει τον Γιάννη Κουζέλογλου. Ο Ελληνας φόργουορντ μπορεί να μην έχει υπογράψει ακόμη το συμβόλαιό του με τον «Γηραιό», μπορεί να έχει δικαίωμα συμμετοχής, όμως, στους αγώνες, διότι για την παρουσία του στο παρκέ δεν απαιτείται δελτίο, αλλά διαβατήριο. Σε συζητήσεις, αντίθετα, είναι οι ιθύνοντες του Ηρακλή με τον Μάικλ Φίνκε για τον τερματισμό του συμβολαίου του με την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ