«Έκρηξη» Ομπράντοβιτς σε τάιμ άουτ της Παρτίζαν παρά το +26 (vid)

«Έκρηξη» Ομπράντοβιτς σε τάιμ άουτ της Παρτίζαν παρά το +26 (vid)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξέσπασε κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ στον αγώνα της Παρτίζαν με την Ντέρμπι, την στιγμή που η ομάδα του βρισκόταν μπροστά με 26 πόντους.

Ο Ζελικό Ομπράντοβιτς είναι γνωστός για τον απαιτητικό του χαρακτήρα. Άλλωστε δεν θα πανηγύριζε την κατάκτηση εννέα ευρωπαϊκών τροπαίων εάν δεν μπορούσε να μεταλαμπαδεύσει την όρεξη και το πάθος του ώστε να φτάσουν οι παίκτες του στο υψηλότερο σημείο των δυνατοτήτων τους.

Ο Σέρβος επέστρεψε το καλοκαίρι στην πρώτη του «αγάπη», την Παρτίζαν και δεν χρειάστηκε να περάσουν πολλά παιχνίδια για να αλλάξει χρώμα στο πρόσωπό του κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ. Ειδικότερα, αυτό συνέβη στον αγώνα απέναντι στην Ντέρμπι στο πλαίσιο της Αδριατικής Λίγκας, με την ομάδα του Ομπράντοβιτς μάλιστα να προηγείται εκείνη την στιγμή με 26 πόντους.

«Τι στο διάολο κάνετε; Όλο λάθη, λάθη, χαζά λάθη»!. Με αυτά τα λόγια θέλησε να δείξει στους παίκτες του πως θα πρέπει να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και με την ίδια προσηλώση, όποια και αν είναι η διαφορά στο σκορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ