Μάλαγα – Μπαρτσελόνα 73-75 – Δύσκολο διπλό για τους «μπλαουγκράνα»

Μάλαγα – Μπαρτσελόνα 73-75 – Δύσκολο διπλό για τους «μπλαουγκράνα»

Η Μπαρτσελόνα πέρασε με δυσκολία από την έδρα της Μάλαγα του Φώτη Κατσικάρη με 75-73 και είναι πλέον μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο με 7Χ7.

Η Μπαρτσελόνα ήθελε να εκμεταλλευθεί το στραβοπάτημα της Ρεάλ Μαδρίτης και να μείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Εν τέλει τα κατάφερε έστω και με δυσκολία, περνώντας με 75-73 από την έδρα της Μάλαγα του Φώτη Κατσικάρη και διατήρησε το αήττητο μετά από εφτά αγωνιστικές στην ACB, με τους Ανδαλουσιάνους να πέφτουν στο 3-4.

Οι «μπλαουγκράνα» χρωστούν πολλά στην εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο πρώτο δεκάλεπτο, όταν και προηγήθηκαν με 23-11. Οι γηπεδούχοι όμως όσο περνούσε η ώρα ροκάνιζαν τη διαφορά, μειώνοντάς την στους δύο (70-72), ένα λεπτό πριν το τέλος. Ωστόσο, δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω και έτσι η ομάδα του Γιασικεβίτσιους πήρε το διπλό.

Ο Κούριτς τελείωσε τον αγώνα με 18 πόντους, με τους Ντέιβις (12π.) και Χίγκινς (11π) να είναι επίσης διψήφιοι. Για τη Μάλαγα που προερχόταν από τη νίκη επί του Λαυρίου για το Basketball Champions League, ο Έρικ είχε 15 πόντους και ο Μπουτέιγ 13.

Η Μπαρτσελόνα έχει μπροστά τη «διαβολοβδομάδα», που θα την βρει να ταξιδεύει αρχικά στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε (26/10) και στο Τελ Αβίβ για να παίξει με τη Μακάμπι (28/10).

Τα δεκάλεπτα: 11-23, 23-35, 49-58, 73-75

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ