Επανεξελέγη πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας ο Τούρκογλου

Επανεξελέγη πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας ο Τούρκογλου

Ο Χέντο Τούρκογλου βγήκε νικητής από την εκλογική «μάχη» και παρέμεινε πρόεδρος στην τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ.

Ο Χέντο Τούρκογλου θα συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016, καθώς στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη (4/11) για τον προεδρικό θώκο της τουρκικής μπασκετικής ομοσπονδίας αναδείχθηκε νικητής και ανανέωσε τη θητεία του για άλλα δύο χρόνια.

Ο 42χρονος έλαβε 108 από τις 171 στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην Ανκάρα, με τον Χαρούν Ερντενάι να έχει 42 και τον Ερμάν Καντέρ 21.

Μετά το τέλος της διαδικασίας, ο Τούρκογλου είπε τα εξής: «Και οι τρεις υποψήφιοι συνέβαλαν πάρα πολύ στην ιστορία του τουρκικού μπάσκετ, τόσο ως παίκτες όσο και ως προπονητές. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Χαρούν Ερντενάι και τον Ερμάν Καντέρ. Θα θέλαμε να φέρουμε το τουρκικό μπάσκετ σε καλύτερα μέρη και θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο.

Νομίζω ότι λάβαμε ένα σαφές μήνυμα από την μπασκετική μας κοινότητα με τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών. Γνωρίζουμε καλά την ευθύνη μας και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους πιστεύουν ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας μαζί»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ