Ομπράντοβιτς – «Το πιο όμορφο πράγμα για μία ομάδα να έχει εννέα διεθνείς»

Ομπράντοβιτς – «Το πιο όμορφο πράγμα για μία ομάδα να έχει εννέα διεθνείς»

Την συμμετοχή εννέα παικτών της Παρτιζάν στις εθνικές τους ομάδες εξήρε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, λέγοντας πωε είναι η καλύτερη εικόνα για ένα κλαμπ.

Μπορεί η Παρτιζάν το προηγούμενο διάστημα να στερήθηκε τις υπηρεσίες 9 παικτών της που εκπροσωπούσαν τις χώρες τους στα παράθυρα της FIBA για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, αλλά αυτό δεν πείραξε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Τουναντίον, ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως είναι μεγάλο προνόμιο για την ομάδα του να έχει τόσους διεθνείς, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την ικανοποίησή του.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το γεγονός και θα ήθελα όλοι να είναι μέρος των εθνικών ομάδων μια μέρα. Είναι απόδειξη ότι έχουν ποιότητα», δήλωσε ο Ομπράντοβιτς όταν κλήθηκε να σχολιάσει την διακοπή για τα προκριματικά, για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Εννέα παίκτες της εθνικής ομάδας… Αυτό είναι το πιο όμορφο πράγμα για ένα κλαμπ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που έχω πολλούς παίκτες που παίζουν για τις χώρες τους».

Υπενθυμίζεται ότι οι Αβράμοβιτς, Ζάγκορατς, Σμάιλαγκιτς, Τριφούνοβιτς, Κοπρίβιτσα και Ντανγκούμπιτς αγωνίστηκαν με την Εθνική Σερβίας, με τους Γιαμ Μαντάρ και Ρόντιον Κούρουτς να παίζουν για Ισραήλ και Λετονία αντίστοιχα. Ο Μουρ ενσωματώθηκε στην αποστολή της Αλβανίας για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2025.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ