O Mαρκ Γκασόλ έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο με τη φανέλα της Ζιρόνα (vid)

O Mαρκ Γκασόλ έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο με τη φανέλα της Ζιρόνα (vid)

Ο Μαρκ Γκασόλ επέστρεψε στην Ισπανία και με το... καλημέρα έδειξε τις διαθέσεις του, πραγματοποιώντας ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο με τη φανέλα της Ζιρόνα.

Μετά από μια μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ, όπου μεταξύ άλλων πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Τορόντο Ράπτορς το 2019, ο Μαρκ Γκασόλ πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη και την Ισπανία για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ζιρόνα, ομάδα στην οποία είναι πρόεδρος και ιδιοκτήτης.

Στον σύλλογο της Καταλονίας που συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού μπάσκετ. ο Γκασόλ είχε αγωνιστεί και πριν φύγει για το ΝΒΑ, επιστρέφοντας σε αυτόν 4.947 μέρες μετά. Χθες ήταν η μεγάλη μέρα για τον Ισπανό σέντερ, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη Ζιρόνα, βοηθώντας την να φτάσει σε μια άνετη νίκη επί της Ουέσκα με 89-47.

Ο Μαρκ Γκασόλ ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος, τελειώνοντας τον αγώνα με 19 πόντους (5/6 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 6/6 βολές), 16 ριμπάουντ και 39 στο σύστημα αξιολόγησης, δείχνοντας με το… καλημέρα πως δεν έχει πάει για «τουρισμό», αλλά για να βοηθήσει τη Ζιρόνα να ανέβει κατηγορία, άσχετα που το ρεκόρ βρίσκεται στο 3-7 μετά από 11 αγωνιστικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ