Μίροτιτς: «Τώρα η πίεση είναι στην πλευρά της Ρεάλ»

Μίροτιτς: «Τώρα η πίεση είναι στην πλευρά της Ρεάλ»

Ο Νίκολα Μίροτιτς μίλησε για τον επικείμενο τέταρτο τελικό του ισπανικού πρωταθλήματος, τονίζοντας παρά το προβάδισμα της Ρεάλ με 2-1, η πίεση είναι στους Μαδριλένους που παίζουν εντός έδρας.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πίσω με 2-1 νίκες στη σειρά των τελικών του ισπανικού πρωταθλήματος, με τον Νίκολα Μίροτιτς να τονίζει πως η πίεση πλέον είναι στο στρατόπεδο της Ρεάλ επειδή παίζει στην έδρα της.

Παράλληλα, ο Ισπανός φόργουορντ επισήμανε ότι η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα πρέπει να κάνει ότι ολόκληρη τη σεζόν για να μπορέσει να φτάσει στη νίκη.

Οι δηλώσεις του Νίκολα Μίροτιτς:

«Πρέπει να παίξουμε καλύτερα ως ομάδα για να επιστρέψουμε στην έδρα μας και να έχουμε μία ακόμη ευκαιρία. Για ό,τι κάναμε κατά τη διάρκεια της σεζόν πρέπει να εμπιστευτούμε την ομάδα μας.

Στο δεύτερο παιχνίδι παίξαμε πολύ καλά και αυτή πρέπει να είναι η γραμμή που πρέπει να ακολουθήσουμε. Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί, πιο σταθεροί και πολύ καλύτεροι στα ριμπάουντ. Προς το παρόν κυριαρχούν σε αυτό το κομμάτι. Με αυτές τις λεπτομέρειες και με περισσότερη ενέργεια μπορούμε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη.

Πρέπει να πιέσουμε περισσότερο, πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να δώσουμε τα πάντα. Τώρα η πίεση είναι σε αυτούς που παίζουν εντός έδρας.

Γνωρίζουμε τα λάθη που κάναμε, ξέρουμε πώς τι πρέπει να κάνουμε, αλλά είναι άλλο να μιλάμε για αυτό και άλλο να το δείχνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ