Ιτούδης: «Είμαστε κοντά σε Ουίλμπεκιν»

Ιτούδης: «Είμαστε κοντά σε Ουίλμπεκιν»

Ο Ελληνας τεχνικός μίλησε για τις διαπραγματεύσεις της Φενερμπαχτσέ με τον Αμερικανό γκαρντ.

Κοντά στην απόκτηση του Σκότι Ουίλμπεκιν βρίσκεται η Φενερμπαχτσέ, όπως αποκάλυψε ο προπονητής της τούρκικης ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης.

Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα της γειτονικής χώρας βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Νάντο Ντε Κολό για να ανανεώσουν της συνεργασία τους και ο Γάλλος να παραμείνει στη Φενερμπαχτσέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

Για τον σχεδιασμό: «Είμαστε κοντά με τον Σκότι Ουίλμπεκιν. Οι συζητήσεις μας με τον Νάντο Ντε Κολό συνεχίζονται επίσης. Θέλει να παραμείνει, ενώ αποκτήσαμε τους Σαμέτ Γκεγίκ και Τζόναθαν Μότλεϊ. Προσπαθούμε να πάρουμε παίκτες που αξίζουν να φορούν τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε και θα είναι… πεινασμένοι για να πετύχουν. Το ροτέισον των Τούρκων παικτών μας είναι καλό, αλλά θα συνεχίσουμε το ψάξιμο».

Για τις αποχωρήσεις: «Θέλω να συγχαρώ τους Βέσελι και Ντουβερίογλου για την προσφορά τους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, έκλεισαν εξαιρετικά τη σεζόν. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές Σάσα Τζόρτζεβιτς, Ιγκόρ Κοκόσκοφ αλλά και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, πριν από αυτούς, που έφερε σε αυτό το επίπεδο την ομάδα. Και γενικά όλους όσους βοήθησαν. Όχι μόνο τους προπονητές, αλλά και τους βοηθούς, το επιτελείο, τους φιλάθλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ