Η απάντηση του Ερτέλ: «Δεν δίνω δεκάρα για την κριτική»

Η απάντηση του Ερτέλ: «Δεν δίνω δεκάρα για την κριτική»

Τι είπε ο Τομά Ερτέλ για την κριτική που δέχεται με την απόφαση του να μεταγραφεί στη Ρωσία και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ο Τομά Ερτέλ απάντησε στην κριτική που δέχθηκε, λόγω της απόφασης του, να συνεχίσει την καριέρα του στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, γεγονός που σημαίνει αυτομάτως, ότι αποκλείεται από την εθνική ομάδα της Γαλλίας.

«Απλώς πληροφορώ, όλους τους ανθρώπους που μου στέλνουν μηνύματα ή γράφουν σχόλια που με επικρίνουν για την απόφασή μου να έλθω στην Ρωσία: Να ξέρετε ότι δεν δίνω δεκάρα, οπότε σταματήστε να σπαταλάτε τον χρόνο σας», έγραψε ο Γάλλος διεθνής μπασκετμπολίστας σε ανάρτηση του στο Instagram, προσθέτοντας: «Και σας παρακαλώ, πάνω απ’ όλα… αγοράστε στον εαυτό σας μια ζωή! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων».

Με την επιλογή του να ενταχθεί στην ρωσική ομάδα, ο Ερτέλ παραβίασε ένα καταστατικό που είχε υπογράψει -όπως και όλοι οι διεθνείς- με την γαλλική ομοσπονδία, όπου δεσμευόταν να μην μεταγραφεί σε ρωσικό ή λευκορωσικό σύλλογο.

Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει αγωνισθεί δύο φορές με την Ζενίt από την αρχή της σεζόν και συγκεκριμένα, με αντιπάλους την Καζάν (4 πόντοι, 7 ασίστ) και την Περμ (2 πόντοι, 11 ασίστ).

Ανάλογη επιλογή με αυτήν του Ερτέλ, έκαναν ο Λιβιό Ζαν Σαρλ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και ο Λουϊ Λαμπεϊρί (Ούνιξ Καζάν), οι οποίοι πλέον, δεν βρίσκονται στην διάθεση του Βενσάν Κολέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ