Θέλει επιστροφή στη Φενέρ ο Ούντο

Θέλει επιστροφή στη Φενέρ ο Ούντο

Ο παίκτης των Τζαζ σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία φέρεται να έριξε γέφυρες για το comeback στους περσινούς πρωταθλητές Ευρώπης.

Έκανε ότι ήθελε στην Ευρώπη, τον είχαν σαν θεό στη Φενέρμπαχτσε, όμως η τρέλα για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ δεν φεύγει εύκολα. Στους Τζαζ όμως δεν στεριώνει από ότι όλα δείχνουν και ήδη σκέφτεται την επιστροφή του στους Τούρκους. Και όχι απλά το… σκέφτεται, αλλά έριξε και γέφυρες για να γίνει αυτό πραγματικότητα.

Ο λόγος για τον  MVP του Final 4 της Κωνσταντινούπολης, Εκπε Ούντο, ο οποίος σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ δεν είναι ικανοποιημένος με το ρόλο του και ζήτησε να επιστρέψει στη Φενέρ!

Όπως τονίζουν οι Τούρκοι, ο σέντερ των Τζαζ φέρεται να είπε: «Πέρασα τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας μου εκεί. Αν με χρειάζεστε, θα ήταν χαρά μου να γυρίσω»,  κάτι που σίγουρα είναι πολύ ενδιαφέρον για το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Ούντοχ λοιπόν από αστέρας στην Ευρώπη είδε να περιορίζεται στους «Μορμόνους» και να έχει στην κανονική διάρκεια  12.9 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο  με 2.6 πόντους και 2.4 ριμπάουντ  ενώ στα πλέι οφ παίζει μόλις 2.2 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ