Γαλλία : Με παίκτες από το ΝΒΑ και την Ευρωλίγκα!

Γαλλία : Με παίκτες από το ΝΒΑ και την Ευρωλίγκα!

Ενισχυμένη με μεγάλα αστέρια της θα είναι η Γαλλία στους αγώνες του καλοκαιριού για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019!

Με πολλά μεγάλα αστέρια της τόσο από το ΝΒΑ όσο και από την Ευρωλίγκα θα παραταχθεί η Γαλλία στους δύο αγώνες που θα δώσει στις 29 Ιουνίου και στις 2 Ιουλίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στα «παράθυρα» του Νοεμβρίου και του Φεβρουαρίου, οι «τρικολόρ» θα εμφανιστούν πανίσχυροι, καθώς θα έχουν στη σύνθεσή τους παίκτες όπως ο Νάντο Ντε Κολό της ΤΣΣΚΑ, ο υποψήφιος για καλύτερος αμυντικός του ΝΒΑ, Ρούντι Γκομπέρ των Γιούτα Τζαζ, ο επίσης ΝΒΑερ Νικολά Μπατούμ και άλλοι.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Βενσάν Κολέ έγινε ο πρώτος σε όλη την Ευρώπη, που ανακοίνωσε τις επιλογές του. Καλεί 14 παίκτες και άλλους 4, που θα έχουν το ρόλο των αναπληρωματικών για περιπτώσεις έκτακτων απουσιών.

Οι 14 του Κολέ είναι οι εξής:

Άντριου Αλμπισί (Ανδόρα), Νικολά Μπατούμ (Σάρλοτ Χόρνετς), Φαμπιέν Κοσέρ (Ρεάλ), Νάντο Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μπορίς Ντιαό (Λεβαλουά), Μουσταφά Φολ (Σακάρια), Εβάν Φουρνιέ (Ορλάντο Μάτζικ), Ρούντι Γκομπέρ (Γιούτα Τζαζ), Τομά Ερτέλ (Μπαρτσελόνα), Έντουιν Τζάκσον (Μπαρτσελόνα), Λουί Λαμπεϊρί (Στρασμπούρ), Πολ Λακόμπ (Μονακό), Ματίας Λεσόρ (Ερυθρός Αστέρας), Βενσάν Πουαριέ (Μπασκόνια).

Οι αναπληρωματικοί είναι οι: Aξέλ Ζουλιέν (Ντιζόν), Aλέν Κοφί (Ορτέζ), Λαχού Κονατέ (Ναντέρ), Γιακούμπα Ουαταρά (Μονακό).

Η Γαλλία θα παίξει στις 29 Ιουνίου στην Τούζλα με τη Βοσνία και στις 2 Ιουλίου στο Κρασνοντάρ με τη Ρωσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ