Ο Καμπόκλο δεν θα αγωνιστεί στη Βενέτσια για προσωπικούς λόγους – Στα δικαστήρια οι δύο πλευρές

Ο Καμπόκλο δεν θα αγωνιστεί στη Βενέτσια για προσωπικούς λόγους – Στα δικαστήρια οι δύο πλευρές

Ο Μπρούνο Καμπόκλο ειδοποίησε τη Βενέτσια πως δεν θα αγωνιστεί φέτος με τη φανέλα της ομάδας για προσωπικούς λόγος και πλέον η τελική ομάδα θα κινηθεί δικαστικώς.

Το σήριαλ της Βενέτσια με τον Μπρούνο Καμπόκλο καλά κρατεί… Το γραφείο που εκπροσωπεί τον Βραζιλιάνο ενημέρωσε τους υπεύθυνους της ιταλικής ομάδας πως ο παίκτης δεν θα αγωνιστεί στην Ιταλία για προσωπικούς λόγους.

Η Βενέτσια εξέδωσε ανακοίνωση μέσα στην οποία αναφέρει: «Οι εκπρόσωποι του Μπρούνο Καμπόκλο επικοινώνησαν μαζί μας, αναφέροντας ότι για υποτιθέμενους προσωπικούς λόγους δεν θα φορέσει την φανέλα της ομάδας.

Είναι σαφές ότι η απόφαση είναι αναπάντεχη και μας εξέπληξε, αφού παραβιάζει τους όρους της συμφωνίας, που απαγορεύει στον Μπρούνο Καμπόκλο να φορέσει την φανέλα άλλης ομάδας την σεζόν 2023/24 πέραν της Βενέτσια. Ο σύλλογος επιφυλάσσεται να προβεί σε ενέργειας για να διαφυλάξει τα συμφέροντά του».

Ο Καμπόκλο είχε δώσει τα χέρια του με τη Βενέτσια για συμφωνία μέχρι το επόμενο καλοκαίρι αλλά δεν επέστρεψε ποτέ από την άδεια που του είχε δοθεί μετά το MundoBasket 2023. Επίσης έγινε γνωστό ότι το όνομα του δηλώθηκε στο ρόστερ της Μακάμπι ΡεΑνανά, ομάδα δεύτερης κατηγορίας στο Ισραήλ. Προφανώς αυτή η κίνηση έγινε γιατί η ομάδα θα παίξει δύο φιλικά κόντρα σε Μινεσότα Τίμπεργουλβς και Κλίβελαντ Καβαλίερς με τον ίδιο να θέλει να ξαναβρεί τη θέση του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Αυτό συγκλόνισε τον ιταλικό σύλλογο, ο οποίος απειλεί με κυρώσεις και πλέον καλείται να λύσει το ζήτημα στα δικαστήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ