MVP και στην ACB ο Ντόντσιτς!

MVP και στην ACB ο Ντόντσιτς!

Ο Λούκα Ντόντσιτς μέσα σε μόλις μια βδομάδα έχει καταφέρει να πάρει ότι βραβείο κυκλοφορεί, με τελευταίο αυτό του MVP του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο φοβερός και τρομερός Λούκα Ντόντσιτς κατέκτησε το βραβείο του ΜVP και στη Liga Endesa, μετά το βραβείο του πολυτιμότερου σε Euroleague και Final Four.

Ο 19χρονος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ψηφίστηκε ως πρώτη επιλογή των δημοσιογράφων, δεύτερη επιλογή των παικτών, πίσω από τον Σενγκέλια και τρίτη των φιλάθλων (που είχαν πρώτο τον Φακούντο Καμπάτσο και δεύτερο τον Τορνίκε Σενγκέλια).

Δεύτερος στη συνολική ψηφοφορία ήταν ο Τορνίκε Σενγκέλια της Μπασκόνια, τρίτος ο Γκάρι Νιλ της Σαραγόσα, τέταρτος ο Φακούντο Καμπάτσο της Ρεάλ και πέμπτος ο Σίλβεν Λάντεσμπεργκ.

Ο Ντόντσιτς είχε 12,8 πόντους (77% βολές, 62% δίποντα, 28% τρίποντα), 5,7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 19,3 στην αξιολόγηση κατά μέσο όρο.

Ήταν πρώτος στον δείκτη +/- με +10,4, πρώτος σε επιθετικά ριμπάουντ (4,7), δεύτερος σε αξιολόγηση (19,3), τέταρτος σε ασίστ (5), όγδοος σε κλεψίματα (1,1), ένατος σε ελεύθερες βολές (3) και στα κερδισμένα φάουλ (4,1).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ