Αναντολού Εφές : Θέλει Σπανούλη και Σίνγκλετον

Αναντολού Εφές : Θέλει Σπανούλη και Σίνγκλετον

Η τουρκική ομάδα σχεδιάζει να πυροδοτήσει μεταγραφική «βόμβα» με την απόκτηση των Βασίλη Σπανούλη και Κρις Σίνγκλετον.

Η Αναντολού Εφές θέλει να κάνει δυο μεταγραφικές κινήσεις με σκοπό να ταράξει πολύ τα νερά ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου σε Τουρκία και Ευρώπη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας TrendBasket θέλει την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τους Βασίλη Σπανούλη και Κρις Σίνγκλετον!

Τα συμβόλαια του αρχηγού του Ολυμπιακού και του πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού λήγουν το φετινό καλοκαίρι, με το όνομα του πρώτου να είναι το πιο τρανταχτό στη μεταγραφική λίστα της Εφές. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Σπανούλη (το πιθανότερο σενάριο) τότε υπάρχει η εναλλακτική λύση του Σκότι Γουίλμπεκιν. Όμως, ο Αμερικανός έχει συμβόλαιο με την Νταρουσάφακα η οποία του χρόνου θα συμμετάσχει στην Ευρωλίγκα.

Εκτός αυτού, η ίδια ιστοσελίδα είχε κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Σίνγκλετον, ωστόσο και η Εφές βρίσκεται στο κόλπο της απόκτησής του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Τούρκοι προσφέρουν διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές κοντά στα 2,5 εκατ. δολάρια στον άσο του τριφυλλιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ