VTB : Όργια Σβεντ, «σκούπα» για Χίμκι

VTB : Όργια Σβεντ, «σκούπα» για Χίμκι

Η Χίμκι έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στους ημιτελικούς της VTB και μάλιστα παρά το γεγονός ότι είχε μειονέκτημα έδρας. Υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο Αλεξέι Σβεντ, ο οποίος έκανε πράματα και θάματα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και οδήγησε την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα σε νέα καθαρή νίκη επί της Κουμπάν (86-73). Ήταν η […]

Η Χίμκι έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στους ημιτελικούς της VTB και μάλιστα παρά το γεγονός ότι είχε μειονέκτημα έδρας. Υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο Αλεξέι Σβεντ, ο οποίος έκανε πράματα και θάματα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και οδήγησε την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα σε νέα καθαρή νίκη επί της Κουμπάν (86-73). Ήταν η τρίτη νίκη της Χίμκι σε ισάριθμους αγώνες αυτής της σειράς, πράγμα που σημαίνει ότι προκρίνεται με sweep.

Όπως και στο δεύτερο παιχνίδι, ο Σβεντ ήταν όλα τα λεφτά. Σε σχεδόν 38 λεπτά συμμετοχής σκόραρε 33 πόντους με 7/14 τρίποντα, ενώ μοίρασε και 10 ασίστ μη αφήνοντας κανένα περιθώριο στην άμυνα της Κουμπάν να διανοηθεί ότι μπορούσε να τον σταματήσει. Ο Κβάλε με 13 πόντους και οι Μάρντι Κόλινς, Έλεγκαρ, που σκόραραν από 12, ήταν οι πρώτοι σκόρερ για την Κουμπάν.

Η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αντιμετωπίσει στους ημιτελικούς την νικήτρια της σειράς μεταξύ της Ούνιξ του Δημήτρη Πρίφτη και της Νίζνι Νόβγκοροντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ