Χώσιμο «Ζοτς» σε οπαδούς: «Αν δεν είστε ικανοποιημένοι, η λύση είναι εύκολη»

Χώσιμο «Ζοτς» σε οπαδούς: «Αν δεν είστε ικανοποιημένοι, η λύση είναι εύκολη»

Μπορεί η Φενέρμπαχτσε να προηγείται με 2-0 νίκες επί της Μπάνβιτ και να βρίσκεται μια ανάσα από την τελική φάση του τουρκικού πρωταθλήματος, αλλά κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα του Ομπράντοβιτς.

Η Φενέρμπαχτσε, μετά την απώλεια των σκήπτρων της στην Euroleague, επέστρεψε στις υποχρεώσεις της στο τούρκικο πρωτάθλημα. Εκεί όπου στην ημιτελική φάση, προηγείται με 2-0 νίκες της δυσκολοκατάβλητης Μπάνβιτ, υπερασπιζόμενη την έδρα της. Ναι έδρα όμως που ήταν… μισοάδεια στα δύο ματς αυτά, γεγονός που προβλημάτισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής ως συνήθως δεν μάσησε τα λόγια του και τα έχωσε κατά κάποιον τρόπο στους οπαδούς της ομάδας τους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν δεν τους αρέσει το πώς κινείται η ομάδα «η λύση είναι απλή…»:

«Ευχαριστώ τους οπαδούς μας που ήρθαν εδώ. Μας υποστήριξαν. Το πιο δυσάρεστο κομμάτι είναι ότι παίξαμε δύο ημιτελικούς μπροστά σε 3.500 οπαδούς, ίσως και λιγότερους στο πρώτο ματς. Δεν το αξίζουν αυτό οι παίκτες μας. Έχουμε 7.000 εισιτήρια διαρκείας, αλλά μόνο 3.500 ήρθαν εδώ. Κάτι πάει λάθος και είμαι πάντα ανοικτός στο να ακούσω οτιδήποτε. Χρειάζεσαι τους οπαδούς για να γίνεις μεγάλη ομάδα. Τίποτα δεν είναι εφικτό χωρίς αυτούς. Οι οπαδοί πρέπει να έρχονται και να στηρίζουν ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Οι παίκτες μου αξίζουν να παίζουν πάντα μπροστά σε γεμάτο γήπεδο και ειδικά στα πλέι οφ, επειδή δίνουν τα πάντα στο παρκέ σε κάθε ματς, όπως σήμερα. Να το εκλάβουμε ως μήνυμα ότι οι οπαδοί μας δεν ενδιαφέρονται για τον τίτλο; Ίσως υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται έτσι. Έχουμε εκατομμύρια οπαδούς, αλλά πού είναι; Μήπως δεν είναι χαρούμενοι με την ομάδα ή τον προπονητή; Αν αυτό είναι το πρόβλημα, είμαστε ανοικτοί. Η λύση είναι εύκολη. Ευχαριστούμε λοιπόν όσους ήρθαν απόψε (σ.σ. χθες)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ