Παπαγιάννης: «Πήρα την μπάλα και απλώς την πέταξα – Είχα την τύχη με το μέρος μου» (vid)

Παπαγιάννης: «Πήρα την μπάλα και απλώς την πέταξα – Είχα την τύχη με το μέρος μου» (vid)

Ο Γιώργος Παπαγιάννης περιέγραψε το εντυπωσιακό buzzer beater που πέτυχε, στέλνοντας το ματς με την Μπαχτσεσεχίρ στην παράταση.

Η Φενέρμπαχτσε έμοιαζε έτοιμη να ηττηθεί από την Μπαχτσεσεχίρ, όμως ο Γιώργος Παπαγιάννης ήρθε ως «από μηχανής Θεός» να σκοράρει από το κέντρο και να στείλει το ματς στην παράταση, για να μπορέσει στη συνέχεια η ομάδα τού Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Έλληνας σέντερ σχολίασε το πως έζησε το όλο σκηνικό με το καλάθι, ενώ στάθηκε στην απόδοση που είχε τόσο η Φενέρ, όσο η Μπαχτσεσεχίρ που παραλίγο να… κλέψει μια πολύ μεγάλη νίκη.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Παπαγιάννης:

«Απέμεναν λίγα δευτερόλεπτα και είχα τον Μελίχ (Μαχμούτογλου) να φωνάζει προς εμένα. Είδα δύο αντιπάλους κοντά μου. Πήρα την μπάλα και απλώς την πέταξα. Είχα την τύχη με το μέρος μου.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι παίξαμε πολύ καλά. Η Μπαχτσεσεχίρ είναι πολύ καλή ομάδα και πάντα μάχεται μέχρι το τέλος. Κάθε φορά που έμεναν πίσω στο σκορ, έβρισκαν τρόπο να επιστρέφουν στο παιχνίδι. Έπαιξαν πολύ επιθετικά αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε στο τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ