«Μαχαιριά» του Μεχία στη Φενέρ, μείωσε σε 2-1 η Τόφας!

«Μαχαιριά» του Μεχία στη Φενέρ, μείωσε σε 2-1 η Τόφας!

Η Τόφας επικράτησε με 91-88 της Φενέρμπαχτσε το Σάββατο (9/6) και μείωσε σε 2-1 τη σειρά των τελικών των playoffs της τουρκικής Super Ligi.

Μπορεί η Φενέρμπαχτσε να έχει χαρακτηριστεί δικαίως ως το απόλυτο φαβορί των φετινών τελικών στο τουρκικό πρωτάθλημα, ωστόσο το έργο της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα είναι τόσο εύκολο.

Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Προύσα, η Τόφας επικράτησε με 91-88 και μείωσε τη σειρά σε 2-1 νίκες. Θυμίζουμε ότι και το τέταρτο παιχνίδι διεξάγεται στην Προύσα και συγκεκριμένα στις 11 του μηνός και ώρα 9.

Πρόσωπο του αγώνα για τους νικητές, ο Σάμι Μεχία, ο οποίος με μεγάλο τρίποντο 4 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, υπέγραψε τη νίκη για τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία για να ισοφαρίσουν όμως το τρίποντο του Μέλι δεν βρήκε στόχο.

Γενικότερα ήταν ένα παιχνίδι ντέρμπι με υψηλό σκορ και την Τόφας να έχει κορυφαίους τους Μεχία με 23π., Κρόκερ με 20 και Κάντζι με 21. Από πλευράς Φενέρ 16 είχε ο Ντίξον και 20 ο Γουαναμέικερ.

Πέντε πόντους, όλους στο πρώτο ημίχρονο, είχε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος μοίρασε και τέσσερις ασίστ, σε 13 λεπτά συμμετοχής.

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ