Ομπράντοβιτς : «Δεν υπάρχει θέμα Ουοναμέικερ με Μπαρτσελόνα»

Ομπράντοβιτς : «Δεν υπάρχει θέμα Ουοναμέικερ με Μπαρτσελόνα»

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε ξεκαθάρισε ότι τα όσα ακούγονται περί μεταγραφής του Ουοναμέικερ στην Μπαρτσελόνα είναι φήμες. Ετσι αν ισχύουν τα όσα υποστήριξε ο Σέρβος τεχνικός τότε οι φημολογούμενες επαφές των Τούρκων με τον Νικ Καλάθη «παγώνουν»...

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε σε τουρκική εφημερίδα το επικείμενο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Μπραντ Ουοναμέικερ. Ο Σέρβος προπονητής ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα μεταγραφής του Αμερικανού γκαρντ στην καταλανική ομάδα.

Θυμίζουμε οτι λίγες ημέρες, πριν δημοσιεύματα ήθελαν τον ταλαντούχο γκαρντ να έχει ήδη υπογράψει στη Μπάρτσα για συμβόλαιο τριών εκατ. ευρώ για δύηο χρόνια. Είδηση που είχε προκύψει εν μέσω τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος.

Τώρα ο Ομπράντοβιτς έσπευσε να διαψεύσει τη φημολογία αυτή μιλώντας στην εφημερίδα Milliyet. «Είναι όλα φήμες. Είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω με τον Ουαναμέικερ. Ας μη μιλήσουμε για φήμες. Πρέπει να συναντηθώ με τον πρόεδρό μας, Αλί Κοτς, και στη συνέχεια θα αποφασίσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού.

Φυσικά αν όντως ο Ουοναμέικερ παραμείνει στη Φενέρ, τότε σημαίνει οτι «παγώνει» και το θέμα Καλάθη για τους Τούρκους και δεν θα προχωρήσει. Σημειώνουμε οτι δεν έχει περάσει πολύς καιρός, που τουρκικά δημοσιεύματα υποστήριζαν πως ήδη η Φενέρμπαχτσε είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με το γραφείο που εκπροσωπεί τον 29χρονο γκαρντ, με σκοπό να ξεκινήσει η διαδικασία προσέγγισής του.

Συγκεκριμένα όπως είχε μεταδώσει το haber365.com.tr «οι συζητήσεις με την πλευρά του Καλάθη ξεκίνησαν, με την υποσημείωση ότι ο ίδιος έχει θέσει ως προτεραιότητα την επιστροφή του στο NBA και μάλιστα σε ομάδα που θα του δώσει σημαντικό ρόλο και χρόνο στο rotation της, καθώς ο ίδιος θεωρεί ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του στους Memphis Grizzlies, δεν πήρε τις ευκαιρίες που άξιζε».

Τώρα ο Ζοτς έρχεται να διαψεύσει την απόκτηση του Αμερικανού από τη Μπαρτσελόνα, ο οποίος αν μείνει στη Φενέρ, δεν θα συντρέχει και λόγος απόκτησης του Νικ Καλάθη από την ομάδα του Σέρβου κόουτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ