Τριάρα για την Κλαμπ Μπριζ πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (3-1)

Τριάρα για την Κλαμπ Μπριζ πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (3-1)

Η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε με 3-1 της Άντερλεχτ για την 2η αγωνιστική των playoffs του βέλγικου πρωταθλήματος.

Με την ψυχολογία στα ύψη θα παραταχθεί η Κλαμπ Μπριζ στο παιχνίδι της Πέμπτης (11/4) με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Europa Conference League. Η βέλγικη ομάδα, λίγες ημέρες πριν τη μάχη με τον Δικέφαλο του Βορρά, επικράτησε με 3-1 της Άντερλεχτ, για τη 2η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος.

Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο παιχνίδι της Μπριζ που είχε στον πάγκο της τον Νίκι Χάγιεν, ο οποίος έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να ολοκληρώσει τη σεζόν. Μετά από αυτή τη νίκη, η Μπριζ ισοβαθμεί με την τρίτη, Γκενκ στους 30 βαθμούς, ενώ παράλληλα βρίσκεται στο -5 από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και την πρωτοπόρο Άντερλεχτ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό με κεφαλιά του Μέχελε από το κόρνερ του Σκόραρ. Στο 61’ ο Ονιεντίκα έκανε το 2-0 και στο 89’ το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 90+1’ με τον Ντρέγιερ για το τελικό 3-1.

Κλαμπ Μπριζ: Γιάκερς, Σάμπε, Ορντόνιες, Μέχελε, Μέιγερ (79′ Ντε Κάιπερ), Σκόρας (80′ Μπαλάντα), Νίλσεν (26′ Τζουτγκλά), Ονιεντίκα, Νούσα (88′ Ζινγκερνάγκελ), Βέτλεσεν, Τιάγκο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ