Βατούτιν : «Έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ ο Ιτούδης»

Βατούτιν : «Έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ ο Ιτούδης»

Ο Αντρέι Βατούτιν μίλησε για το μέλλον του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τόνισε πως ο Έλληνας τεχνικός έχει συμβόλαιο με τη ρώσικη αρκούδα και τη νέα σεζόν.

Ο Δημήτρης Ιτούδης θα παραμείνει στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την επόμενη χρονιά όπως δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ρώσικης ομάδας, Αντρέι Βατούτιν. Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ ήταν ξεκάθαρος για το μέλλον του Έλληνα τεχνικού, ενώ αναφέρθηκε και στον Νάντο Ντε Κολό, αλλά και τους στόχους της ρώσικης αρκούδας για τη νέα σεζόν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα iz.ru, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του προπονητή, απάντησε: «Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει συμβόλαιο και για τη σεζόν 2018/2019. Μιλήσαμε μεταξύ μας, αλλά όντως δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες. Ελπίζω να με καταλαβαίνετε».

Για το γεγονός πως ο Νάντο Ντε Κολό έπαιρνε τον λόγο στη διάρκεια των time out στο Final Four, αποκρίθηκε: «Όταν ένας παίκτης μιλά πολύ σε μία διακοπή, αυτό δεν σημαίνει πως υποκαθιστά τον προπονητή, αλλά ότι είναι ηγέτης. Αυτό μπορεί να συμβαίνει όταν η ομάδα δεν χρειάζεται κάποια τακτική διαφοροποίηση, αλλά ψυχολογική τόνωση. Αυτό έκανε και ο Μίλος Τεόντοσιτς τη σεζόν που κατακτήσαμε τον τίτλο».

Ο Βατούτιν παραδέχθηκε πως πάντα απόλυτος στόχος για την ΤΣΣΚΑ είναι η Euroleague: «Είναι προφανές πως υπάρχει απογοήτευση. Όχι τόσο για το αποτέλεσμα του Final Four, αλλά πιο πολύ για την εικόνα που δείξαμε. Είχαμε μία καλή regular season στην Εuroleague, αλλά στο Final Four του Βελιγραδίου αποτύχαμε. Στην VTB όμως καταφέραμε να πάρουμε το τρόπαιο. Δεν πρέπει να υποτιμούμε αυτή την διοργάνωση που είναι η δεύτερη πιο δυνατή μετά το ισπανικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, είναι σαφές πως η βασική διοργάνωση για την ΤΣΣΚΑ είναι η Euroleague».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ