Η Τουρκ Τέλεκομ ανακοίνωσε τον Γκάμπριελ

Η Τουρκ Τέλεκομ ανακοίνωσε τον Γκάμπριελ

Ο Κένι Γκάμπριελ τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο τούρκικο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Τουρκ Τέλεκομ, η οποία ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του.

Ο Κένι Γκάμπριελ έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν οι πράσινοι δεν ενεργοποίησαν την οψιόν στο συμβόλαιο του, όμως δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα συνεχίσει τη καριέρα του στην Τουρκία και την Τούρκ Τέλεκομ, η οποία ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκάμπριελ επιστρέφει στη γειτονική χώρα, μετά την παραμονή του εκεί επί 2 σεζόν (2014-16), με την φανέλα της Καρσίγιακα και θα αγωνιστεί μάλιστα και στο Eurocup της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Πρόεδρος της τούρκικης ομάδας σχολίασε τη μεταγραφή του Γκάμπριελ λέγοντας: «Αυτή η χρονιά θα είναι απολαυστική για το κοινό μας. Θα δει ευρωπαϊκούς αγώνες και ο Γκάμπριελ θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές με την δυναμική του, την εμπειρία του, την οξυδέρκειά του και τα μπλοκς του! Του εύχομαι πολλές επιτυχίες με τη φανέ-λα της ομάδας μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ