Καρφιά Πάργκο για την πρόταση Μακάμπι σε Μάικ Τζέιμς

Καρφιά Πάργκο για την πρόταση Μακάμπι σε Μάικ Τζέιμς

Οι κινήσεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην καλοκαιρινή αγορά έφεραν την αντίδραση του Τζέρεμι Πάργκο. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν φαίνεται να συμφωνεί με τον σχεδιασμό της ομάδας και το δείχνει μέσω twitter.

Ο Τζέρεμι Πάργκο «χτυπώντας» μέσω twitter έδειξε την αντίθεση του στις μέχρι τώρα κινήσεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Αμερικανός γκαρντ που έχει τρεις θητείες στους Ισραηλινούς, όλες από ένα χρόνο,  πιο συγκεκριμένα έγραψε :

«Συγχαρητήρια στη Μακάμπι για τις μεγάλες μεταγραφές και τις προτάσεις που έχει κάνει. Μην με ξανακαλέσετε όταν θα με χρειαστείτε πάλι».

Το…καρφί του Πάργκο έχει σαν νούμερο ένα στόχο την «τρελή» πρόταση της «ομάδας του λαού» στον Μάικ Τζέιμς, του οποίου το συμβόλαιο έληξε με τον Παναθηναϊκό και είναι σε αναζήτηση ομάδας. Η πρόταση της Μακάμπι περιλαμβάνει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου 1.7 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ και η Αρμάνι βρίσκεται στο κυνήγι της απόκτησης του Τζέιμς με πρόταση 6.2 εκατομμυρίων δολαρίων για τρία χρόνια.

Ο Πάργκο υπέγραψε τέλος Μαρτίου τη σεζόν που μας πέρασε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για να τη βοηθήσει στα πλέι οφ της Winner League. Ο 32χρονος έπαιξε σημαντικό ρόλο στη κατάκτηση του πρωταθλήματος μετρώντας στα πλέι οφ 12,5 πόντους, 8 ασίστ και 2,8 ριμπάουντ.

Ο Τζέρεμι Πάργκο φαίνεται να είναι αρκετά δυσαρεστημένος μάλλον που προτιμούν τον δις πρωταθλητή με την ομάδα του Παναθηναϊκού αντί για εκείνον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ