Εφές : Πρώτος στόχος ο ΜακΛίν

Εφές : Πρώτος στόχος ο ΜακΛίν

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και ήδη βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Αναντόλου Εφές.

Ο Ολυμπιακός δεν ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιο του Τζαμέλ ΜακΛίν κι αποδέσμευσε τον Αμερικανό σέντερ, ο οποίος είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το ενδιαφέρον για την απόκτηση του 30χρονου Αμερικανού θα είναι έντονο, καθώς ήδη βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Αναντόλου Εφές, ενώ λέγεται πως την περίπτωσή του κοιτάει τόσο η Χίμκι, αλλά και η Μπαρτσελόνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τούρκικη ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση τουλάχιστον ενός ψηλού, ίσως και δύο, καθώς έχει αποχωρήσει ο Στίματς, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να φύγει και ο Μπράιαν Ντάνστον, ο οποίος δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό η Εφές εξετάζει την περίπτωση του πρώην ερυθρόλευκου, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι επίσημο, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με την Μπαρτσελόνα που παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση. Οι μπλαουγκράνα βέβαια έχουν ως πρώτο στόχο την ανανέωση του συμβολαίου του Άντε Τόμιτς και μόνο σε περίπτωση που δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο θα κινηθεί για την απόκτηση ψηλού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ