Τόμιτς : «Όποιος φοβάται μένει σπίτι του»

Τόμιτς : «Όποιος φοβάται μένει σπίτι του»

Ο νέος τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα έδωσε την πρώτη συνέντευξή του ως προπονητής της ομάδας του Βελιγραδίου.

Μετά από 26 χρόνια στην Αθήνα, ο Μίλαν Τόμιτς αποχώρησε από την χώρα μας για την γενέτειρά του και για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα.

Η ηγετική μορφή του Ολυμπιακού και νυν προπονητής της ομάδας από την Σερβία, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη ως μέλος των Ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου.

Αρχικά είπε: «Επέστρεψα στη γενέτειρά μου προκειμένου να συνεχίσω την προπονητική έπειτα από 26 χρόνια στην Αθήνα. Η ζωή συνεχίζεται και κάπως έτσι προέκυψε ο Ερυθρός Αστέρας. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όμορφο, ποιοτικό κι ελκυστικό μπάσκετ. Θέλω οι φίλαθλοί μας που θα έρχονται στο γήπεδο να αποτελούν τον έκτο παίκτη μας. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν ήταν καθόλου ευχάριστο να παίζεις ως αντίπαλος του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι!”.

Ο Τόμιτς, αναφέρθηκε και στην κατάσταση στην οποία βρίσκει αυτή η περίοδος τον Ερυθρό Αστέρα τονίζοντας ότι: «Αν φοβόμουν, θα έμενα σπίτι μου και δεν θα αναλάμβανα αυτή τη δουλειά. Όποιος φοβάται, μένει σπίτι του» ενώ πρόσθεσε σχετικά με την απουσία του Ερυθρού Αστέρα από την Ευρωλίγκα πώς: «Υπάρχουν σπουδαίες ομάδες στο επόμενο EuroCup. Είναι πιο δυνατή διοργάνωση σε σχέση με πέρσι. Πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα κι αυτό, ακριβώς, είναι το πιο σημαντικό. Οφείλουμε να προετοιμαστούμε για ένα απαιτητικό πρόγραμμα. Η Αδριατική Λίγκα θα είναι, επίσης, πιο απαιτητική. Όσο πιο σκληρή, τόσο πιο ενδιαφέρουσα θα είναι η κατάσταση»!

Τέλος, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στους λόγους που αποδέχτηκε την πρόταση να αναλάβει τη σερβική ομάδα: «Είναι ένα σπουδαίο κλαμπ και μια τεράστια πρόκληση για μένα. Ήταν πολύ εύκολο να υπογράψω»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ