Δίπλα στους πληγέντες των πυρκαγιών η Νότιγχαμ Φόρεστ (pic)

Δίπλα στους πληγέντες των πυρκαγιών η Νότιγχαμ Φόρεστ (pic)

Σπουδαία κίνηση από τη βρετανική ομάδα, που μαζεύει χρήματα για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική

Στο πλευρό των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική στέκεται η Νότιγχαμ Φόρεστ, με την αγγλική ομάδα να συγκεντρώνει χρήματα για τους συμπολίτες μας.

Ο βρετανικός σύλλογος καλεί τους οπαδούς της που θα βρεθούν στο γήπεδο για το σημερινό παιχνίδι με τη Ρέντινγκ για την 3η αγωνιστική της Championship να προσφέρουν χρήματα και να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές. «Παρακαλώ δώσε γενναιόδωρα γύρω από το ‘The City Ground’ αυτό το απόγευμα για να συγκεντρωθούν ζωτικής αξίας χρήματα για όσους επλήγησαν από τις φωτιές στην Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά στο… τίτιβισμά της η Νότιγχαμ.

Ο πρόεδρος των Ρεντς, Νίκολας Ράνταλ, μίλησε για την πρωτοβουλία της Νότιγχαμ Φόρεστ και αναφέρθηκε στη σπουδαία κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να προσφέρει 1 εκατ. ευρώ στους πληγέντες των πυρκαγιών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Εκ μέρους όλων στη Νότιγχαμ Φόρεστ, θα ήθελα να μεταφέρω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όσους επλήγησαν από τα τραγικά γεγονότα στην Αττική, στην Ελλάδα. Η γενναιόδωρη προσφορά 1 εκατομμυρίου από τον ιδιοκτήτη μας, κ. Μαρινάκη, μας έδωσε το έναυσμα για να συγκεντρώσουμε χρήματα.

Είμαστε εντυπωσιασμένοι με τα αυθόρμητα αιτήματα των φιλάθλων μας να παράσχουμε κάποια οικονομική βοήθεια. Το προσωπικό και οι παίκτες προσέφεραν, επίσης, τη γενναιόδωρη υποστήριξή τους. Υπό το πρίσμα αυτό, θα λειτουργήσουν ορισμένα σημεία για τους φιλάθλους μας που θέλουν να δείξουν την υποστήριξή τους στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας στο «The Southbank», στο «Larwood and Voce» και στο «Trent Navigation» που προσέφεραν την υποστήριξή τους με αυτόν τον πρακτικό τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ