Ομπράντοβιτς : «Η διοίκηση δημιούργησε το υγιέστερο περιβάλλον για τη Φενέρ»

Ομπράντοβιτς : «Η διοίκηση δημιούργησε το υγιέστερο περιβάλλον για τη Φενέρ»

Οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να παραστεί στην έναρξη της προετοιμασίας της Φενέρμπαχτσε βρίσκεται ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στη νέα σεζόν, αλλά και στα οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν τους τελευταίους μήνες.

Ο Ζοτς παρουσιάστηκε καθησυχαστικός λέγοντας ότι η διοίκηση προστάτεψε την ομάδα και τους παίκτες. «Μας περιμένει μία μακρά και σκληρή σεζόν. Έχουμε καταστρώσει ένα σκληρό πρόγραμμα προετοιμασίας και σήμερα (13/8) διευθετήσαμε τις τελευταίες λεπτομέρειες με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Μιλήσαμε επίσης για το πρόγραμμα μας. Το πρώτο μέρος θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη και θα συνεχίσουμε με φιλικά παιχνίδια εκτός Τουρκίας απέναντι σε ισχυρές ομάδες. Θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, Αλί Κοτς, τον κύριο Σεμίχ Οζσόι και τη διοίκηση για τη βοήθεια που μας προσφέρουν και τη δημιουργία του καλύτερου και πιο υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος, λύνοντας όλα τα οικονομικά θέματα.

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες η ομάδα μας έχει την εμπειρία και τους ευχαριστώ που μας προστατεύουν. Η διαδικασία βρίσκεται σε καλό στάδιο και επίσης είμαι πεπιεσμένος πως οι φίλαθλοι μας θα βρίσκονται κοντά όπως κάνουν κάθε σεζόν», κατέληξε ο Ομπράντοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ