Πουλάει Εντσάμ μετά τον αποκλεισμό η Σέλτικ

Πουλάει Εντσάμ μετά τον αποκλεισμό η Σέλτικ

Η Πόρτο ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και εμφανίζεται διατεθειμένη να δώσει 10 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον 22χρονο χαφ.

Η ήττα από την ΑΕΚ και ο αποκλεισμός στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League φέρνει ανακατατάξεις στη Σέλτικ, με τη διοίκηση της σκωτσέζικης ομάδας να σκέφτεται πλέον σοβαρά την πώληση του βασικότατου χαφ, Ολιβιέ Εντσάμ, στην Πόρτο.

Ο 22χρονος μέσος είναι ένας από τους παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν από την Γκλασκώβη, προκειμένου η Σέλτικ να βάλει χρήματα στο ταμείο της. Ο Εντσάμ αρέσει πολύ στον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η πορτογαλική ομάδα έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του από τους Κέλτες. Η διοίκηση της Σέλτικ, ωστόσο, είχε «παγώσει» τις διαπραγματεύσεις και περίμενε πρώτα την έκβαση των παιχνιδιών με την ΑΕΚ.

Μετά τον αποκλεισμό από την Ενωση οι Σκωτσέζοι εμφανίζονται πλέον θετικοί στο ενδεχόμενο να πουλήσουν τον Εντσάμ, με την Πόρτο να ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, η Σέλτικ για να παραχωρήσει τον Εντσάμ ζητάει περίπου 10 εκατ. ευρώ, ένα πόσο που η ομάδα του Κονσεϊσάο είναι διατεθειμένη να δαπανήσει για να κάνει δικό της τον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ