Λιγκ Καπ: Μεγάλη πρόκριση για τη Νότιγχαμ, πέταξε έξω (3-1) τη Νιούκαστλ (vids)

Λιγκ Καπ: Μεγάλη πρόκριση για τη Νότιγχαμ, πέταξε έξω (3-1) τη Νιούκαστλ (vids)

Οι φιλοξενούμενοι στο 90+2’ ισοφάρισαν σε 1-1, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα με τους Κας (90+4') και Ζιλ Ντίας (90+7’) και πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο τους την πρόκριση στον 3ο γύρο.

Σε ένα ματς – θρίλερ, στο οποίο μπήκαν τρία γκολ στις καθυστερήσεις, η Νότιγχαμ Φόρεστ κέρδισε με 3-1 τη Νιούκαστλ και πήρε το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους και πέταξαν έξω τις Καρακάξες. Οι παίκτες του Άιτορ Καράνκα έκαναν την υπέρβαση και απέκλεισαν την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ, κερδίζοντας το απλόχερο χειροκρότημα των οπαδών τους.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με γκολ του Ντάριλ Μέρφι. Το σκορ παρέμεινε κολλημένο στο 1-0 μέχρι το 90+2’, όταν οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Ροντόν. Η Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως, δεν το έβαλε κάτω και αντέδρασε άμεσα, κάνοντας το 2-1 στο 90+4’ με τον Κας. Οι Ρεντς μάλιστα στο 90+7’ πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Ζιλ Ντίας. Ο Πορτογάλος σκόραρε και σφράγισε με τον καλύτερο τρόπο τη μεγάλη νίκη – πρόκριση της Νότιγχαμ στον 3ο γύρο της διοργάνωσης.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

https://www.youtube.com/watch?v=IcNQUXcqlCo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ