Το συγκινητικό «αντίο» του Ναβάρο (vid)

Το συγκινητικό «αντίο» του Ναβάρο (vid)

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και αποχαιρέτησε την ενεργό δράση μέσα σε αποθέωση και χειροκροτήματα.

Την αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του παραχώρησε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο μέσα σε έντονη συγκίνηση και στιγμές αποθέωσης στο Καμπ Νου. Ο σπουδαίος La Bomba είπε «αντίο» στην ενεργό δράση αλλά και στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως δεν ήθελε να ολοκληρωθεί έτσι η καριέρα του, αλλά παρόλα αυτά σεβάστηκε την απόφαση της ισπανικής ομάδας, η οποία θα αποσύρει τη φανέλα του.

Στο ποδοσφαιρικό γήπεδο των μπαλουγκράνα βρέθηκαν πολλοί μπασκετμπολίστες, συμπαίκτες του Ισπανού αλλά και αντίπαλοι και προσέφεραν μοναδικές στιγμές στον Ναβάρο. Σηκώθηκαν όρθιοι και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα κατά την είσοδο του στην αίθουσα και τον αποθέωναν καθ’όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ναβάρο:

«Περίπλοκο το καλοκαίρι αυτό και θα ήθελα να πω αντίο με διαφορετικό τρόπο, αλλά η απόφαση είχε ήδη παρθεί. Από πλευράς φυσικής κατάστασης ένιωθα καλά, αλλά δεν ήμουν στο rotation της ομάδας. Τους τελευταίος μήνες είχα ορισμένες κακές στιγμές, αλλά στο τέλος είχε να κάνει με πολλά πράγματα. Σκέφτηκα πως ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα.

Δεν μου αρέσει που δεν κάνω προπονήσεις. Μου είπαν να αφήσω κάτι που αγαπώ, αλλά συμφωνήσαμε και τώρα έχω ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Γύρισα σελίδα, αλλά αυτό μου κόστισε. Δυσκολεύομαι αρκετά οταν βλέπω video με προετοιμασία της ομάδας. Δεν μπορώ να πιστέψω οτι λείπω»

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ