Αταμάν: «Σταματήσαμε να παίζουμε μπάσκετ»

Αταμάν: «Σταματήσαμε να παίζουμε μπάσκετ»

Η κακή εικόνα της Εφές στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό ενόχλησε τον Τούρκο τεχνικό, παρά τη νίκη της ομάδας του επί των Ερυθρόλευκων.

Μπορεί να νίκησε με 78-70 τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

Αυτό φάνηκε και με τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά την αναμέτρηση στη Μόσχα, με τον προπονητή της Εφές να υποστηρίζει ότι: «Έγιναν δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ. Είχαμε καλές θέσεις στην άμυνα, κυκλοφορήσαμε σωστά τη μπάλα στην επίθεση και βρήκαμε ανοιχτά σουτ. Αλλά στο δεύτερο μέρος σταματήσαμε να παίζουμε το μπάσκετ που μπορούμε και ο Ολυμπιακός έπαιξε επιθετικά. Επικεντρωθήκαμε στο να κλείσουμε το παιχνίδι και κάναμε πολλά λάθη. Μόνο 1/11 τρίποντα είχαμε στο δεύτερο μέρος, μόνο 5 ασίστ. Κάναμε πολλά λάθη και ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο ματς. Είναι φυσιολογικό σε αυτό το επίπεδο. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις σε αυτό τον ρυθμό καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Αυτά είναι τα τελευταία παιχνίδια πριν την έναρξη της κανονικής περιόδου και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία μας στο πρώτο ημίχρονο. Φυσικά δεν είμαι από το δεύτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ