Τόμιτς: «Έμαθα πολλά από τον Ίβκοβιτς και τον Σπανούλη»

Τόμιτς: «Έμαθα πολλά από τον Ίβκοβιτς και τον Σπανούλη»

Ο νέος προπονητής του Ερυθρού Αστέρα και πάλαι ποτέ αθλητής και μέλος του προπονητικού τιμ του Ολυμπιακού, μίλησε για όσα έζησε στον Πειραιά, τη συνύπαρξή του με τον Ντούντα και τον αρχηγό των Πειραιωτών.

Άφησε τον πάγκο του Ολυμπιακού για έναν άλλον Ερυθρόλευκο πάγκο, αυτό του Ερυθρού Αστέρα. Ο Μίλαν Τόμιτς το φετινό καλοκαίρι ουσιαστικά επαναπατρίστηκε και στο Βελιγράδι ως πρώτος προπονητής θέλει να καταφέρει τα πάντα και να μπει στην ελίτ των κόουτς της Ευρώπης.

Εχοντας γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού, ο Σέρβος προπονητής σε δηλώσεις του στο «Sport Klub» αποκάλυψε ότι και πέρσι είχε μιλήσει κμε τον Ερυθρό Αστέρα ενώ έπλεξε το εγκώμιο της παλιά του ομάδας αλλά και του Ντούσαν Ίβκοβιτς και του Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά είπε:

– Για την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα:

«Όταν σε καλεί ο Ερυθρός Αστέρας δεν μπορείς να αρνηθείς εύκολα. Όλοι αγαπούν αυτόν τον σύλλογο. Πέρυσι, είχαμε συζητήσει για να αναλάβω, αλλά λόγω των συνθηκών δεν κατέστη δυνατόν. Φέτος, έγινε ξανά η ίδια συζήτηση και δεν μπορούσα να αρνηθώ».

– Για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τον Βασίλη Σπανούλη:

«Θα χρειαστούμε τρεις ημέρες… Έμαθα πολλά από τον Ντούντα και είμαι χαρούμενος που συνεργάστηκα μαζί του. Το πιο σημαντικό μάθημα ήταν η προετοιμασία της ομάδας πριν τα παιχνίδια. Το έχω πει και στους παίκτες. Οι προπονήσεις δεν είναι για τους προπονητές, αλλά για τους παίκτες, καθώς και εκείνοι μπορούν να λένε τις ιδέες τους. Για παράδειγμα, ο Σπανούλης είχε πάντα καλές ιδέες και βοηθούσε τους προπονητές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ